Gizlilik Politikası

MATADORBET GİZLİLİK BEYANATI

Matadorbet’in gizlilik beyanına hoş geldiniz.

Matadorbet sizin gizliliğinize saygı gösterir ve kişisel verilerinizin korunmasına büyük önem verir. Bu gizlilik beyanının amacı, web sitemizi ziyaret ettiğinizde (nereden ziyaret ettiğinize bağlı olmaksızın) kişisel verilerinizi nasıl muhafaza ettiğimiz konusunda sizi bilgilendirmek, gizlilik haklarınız ve yasaların sizi nasıl koruduğu hakkında bilgilenmenizi sağlamaktır.

Eğer bu Gizlilik Beyanatında anlamadığınız bir terim veya madde varsa Canlı Destek hizmetlerimizle iletişime geçebilir veya diğer sayfalara göz atabilirsiniz.

1. Denetçi

[Yasal haklarınızı] kullanma istekleriniz de dahil, bu gizlilik bildirimiyle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen aşağıda belirtilen bilgileri kullanarak iletişime geçin.

Tüm bilgilerimiz:

Email address: destek@Matadorbet.com
Custoner Services: Buraya tıklayınız.

2.  Önemli bilgiler ve hakkımızda

2.1. Bu gizlilik beyanının amacı

Bu gizlilik beyanı, bu web sitesine kayıt yaptırırken, bültenimize kaydolurken, bir ürün veya hizmet satın alırken veya bir yarışmaya katılırken sağladığınız veriler dahil, Matadorbet’in bu web sitesini kullanmanız yoluyla kişisel bilgilerinizi nasıl toplayıp işlediği konusunda sizi bilgilendirmektir.

Bu web sitesi çocuklar için amaçlanmamış olup, bilerek çocuklarla ilgili veri toplamıyoruz.
Verilerinizi nasıl ve neden kullandığımız konusunda eksiksiz bilgi sahibi olmanız için, bu gizlilik bildirimini ve belirli durumlarda hakkınızda kişisel veri toplarken veya bunları işlerken size sağlayacağımız başka gizlilik bildirimleri veya uygun işleme bildirimlerini okumanız önemlidir. Bu gizlilik politikası, diğer beyanları tamamlayıcı olup, bunları geçersiz kılmaz

2.2 Bu gizlilik beyanındaki değişiklikler ve bizi değişiklikler hakkında bilgilendirme göreviniz

Bu sürüm en son 05.10.2021 tarihinde güncellenmiş olup, geçmiş sürümleri bize ulaşarak temin edebilirsiniz.

Hakkınızda muhafaza ettiğimiz kişisel verilerin doğru ve güncel olması önemlidir. Bizimle ilişkiniz süresince kişisel verilerinizin değişmesi halinde lütfen bizi bilgilendirin.

3. Üçüncü taraf bağlantıları

Bu web sitesi üçüncü taraf web sitelerine bağlantılar, eklentiler ve uygulamalar içerebilir. Bu bağlantılara tıklamak veya bu bağlantıları etkinleştirmek, hakkınızdaki verilerin bu üçüncü taraflarca toplanması veya paylaşılmasına neden olabilir. Bu üçüncü taraf web sitelerini biz kontrol etmiyor ve bunların gizlilik beyanlarından sorumlu olmadığımızı belirtiyoruz. Web sitemizi terk ettiğinizde, ziyaret ettiğiniz her web sitesinin gizlilik beyanını okumanızı tavsiye ederiz.

4. Hakkınızda topladığımız veriler

4.1 Kişisel verileriniz veya kişisel bilgileriniz, kişi kimliği belirlemeyi mümkün kılan herhangi bir bilgiyi ifade eder. Kimliğin kaldırıldığı verileri (anonim veriler) kapsamaz.
Sizinle ilgili olarak, aşağıdaki gibi bir araya getirdiğimiz farklı türlerde veriler toplayabilir, kullanabilir, depolayabilir ve iletebiliriz:

4.1.a. Kimlik Verileri [adı, kızlık soyadı, soyadı, kullanıcı adı veya benzer kimlik belirleyici bilgiler, medeni durum, unvan, doğum tarihi ve cinsiyet] içerir.
4.1.b. İletişim Verileri [fatura adresi, teslim adresi, e-posta adresi ve telefon numaraları] içerir.
4.1.c. Finansal Veriler [banka hesabı ve ödeme kartı bilgileri] içerir.
4.1.d.  İşlem Verileri [size yapılan ve yaptığınız ödemelerin bilgileri ve bizden satın aldığınız ürünler ve hizmetlerle ilgili diğer ayrıntılar] içerir.
4.1.e.  Teknik Veriler [İnternet protokolü (IP) adresi, oturum açma bilgileriniz, tarayıcınızın türü ve sürümü, zaman dilimi ayarları ve konumunuz, tarayıcı eklenti türleri ve sürümleri, işletim sistemi ve platformu ve bu web sitesine erişmek için kullandığınız cihazlardaki diğer teknolojiler] içerir.
4.1.f. Profil Verisi [kullanıcı adınız ve parolanız, yaptığınız alımlar ve verdiğiniz siparişler, ilgilendikleriniz, tercihleriniz, geribildirimleriniz ve anket yanıtlarınız] içerir.
4.1.g. Kullanıcı Verisi [web sitemizi, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi nasıl kullandığınıza dair bilgiler] içerir.
4.1.h. Pazarlama ve İletişim Verileri [bizden ve üçüncü taraflardan pazarlama alma tercihleriniz ve iletişim tercihleriniz] içerir.

4.2. Ayrıca herhangi bir amaçla istatistiksel veya demografik Birleştirilmiş Veriler toplar, kullanır ve paylaşırız. Birleştirilmiş Veri, kişisel verilerinizden çıkarılmış olabilir, ancak doğrudan veya dolaylı olarak kimliğinizi açık etmediği için yasalara göre kişisel veri olarak kabul edilmez. Örneğin, belirli bir web sitesi özelliğine erişen kullanıcı yüzdesini hesaplamak için Kullanım Verilerinizi birleştirebiliriz. Ancak, Birleştirilmiş Verileri kişisel verilerinizle doğrudan kimliğiniz belirlenecek şekilde toplayıp birleştirirsek, bu birleştirilmiş veriyi kişisel veri olarak değerlendirir ve bu gizlilik bildirimine uygun şekilde kullanırız.

4.3. Hakkınızda herhangi bir Özel Kategoride Kişisel Veri toplamayız (bu veriler ırk ve etnik köken, din veya felsefi inanç, cinsel yaşam, cinsel yönelim, siyasal görüşler, sendika üyeliği, sağlığınız ve genetik ve biyometrik verileri kapsar). Ayrıca hakkınızda adli hüküm ve ceza gerektirici suçlarla ilgili herhangi bir bilgi toplamayız.

4.4 Kişisel veri sağlamamazsanız
Yasalar veya sizinle aramızdaki bir sözleşme uyarınca kişisel veri toplamamız gerektiği durumlarda istendiği zaman bu verileri sağlamamanız halinde, sizinle düzenlemiş olduğumuz ya da düzenlemeye çalıştığımız sözleşme gereklerini (örneğin, size ürün ya da hizmet sağlamak) yerine getiremeyebiliriz. Bu durumda, bizde bulunan bir ürün veya hizmetinizi iptal etmek zorunda kalabilir, ancak böyle bir durumunda sizi zamanında bilgilendiririz.

4.5. Kişisel verileriniz nasıl toplanır?

Sizden ve hakkınızda veri toplamak için aşağıdakiler de dahil, farklı yöntemler kullanırız:

4.5.a. Doğrudan etkileşimler. Formlar doldurarak veya posta, telefon, e-posta veya başka yolla iletişim kurarak bize Kimlik, İletişim veya Finansal Verilerinizi verebilirsiniz. Bunlara aşağıdaki yollarla verdiğiniz verdiğiniz kişisel veriler de dahildir:
4.5.a.i. ürünlerimize veya hizmetlerimize başvurmak;
4.5.a.ii.web sitemizde bir hesap oluşturmak;
4.5.a.iii.hizmet veya yayınlarımıza abone olmak;
4.5.a.IV.pazarlama materyalleri gönderilmesini talep etmek;
herhangi bir yarışma, promosyon veya ankete katılmak; veya
bize geribildirimde bulunmak.

4.5.b.  Otomatikleştirilmiş teknolojiler veya etkileşimler. Web sitemizle etkileşimde bulunduğunuzda, otomatik olarak donanımlarınız, tarama eylem ve kalıplarınız hakkında Teknik Veri toplayabiliriz. Bu kişisel verileri çerezler, sunucularda oturum açma kayıtları ve diğer benzer teknolojiler kullanarak toplarız. Çerezlerimizi kullanan başka web sitelerini ziyaret etmeniz halinde de hakkınızda Teknik Veri derleyebiliriz.

4.5.c. Üçüncü taraflar veya halka açık kaynaklar. Aşağıda belirtildiği gibi, çeşitli üçüncü taraflardan hakkınızda kişisel veri alabiliriz

Aşağıdaki taraflardan Teknik Veriler:

4.5.c.i. analitik hizmet sağlayıcıları
4.5.c.ii. pazarlama ağları
4.5.c.iii. arama bilgisi sağlayıcıları
4.5.c.IV. Teknik, ödeme ve teslimat hizmetleri sağlayıcılarından İletişim, Finansal ve İşlem Verileri
4.5.c.V. Veri bankaları ve kaynaklarından Kimlik ve İletişim Verileri
4.5.c.VI. Halka açık kaynaklardan Kimlik ve İletişim Verileri

4.6 Kişisel verilerinizi nasıl kullanırız

Kişisel verilerinizi sadece yasalar izin verdiği zaman kullanırız. En genel haliyle, kişisel verilerinizi aşağıdaki durumlarda kullanacağız:
4.6.a. Sizinle imzalamak üzere veya imzalamış olduğumuz sözleşmeyi yerine
getirmemiz gerektiğinde.
4.6.b. Bizim (veya herhangi bir üçüncü tarafın) meşru çıkarlarımız için gerekli olduğu
ve sizin çıkar ve temel haklarınızın bu çıkarları geçersiz kılmadığı durumlarda.
4.6.c. Bir yasa veya düzenlemeden kaynaklanan bir yükümlülüğe uymamız gerektiği
durumlarda.

Size e-posta ya da metin mesajı yoluyla üçüncü taraf doğrudan pazarlama iletişimi göndermek dışında, kişisel verilerinizi işlemek için onayı genellikle yasal temel olarak almıyoruz. Bizimle iletişime geçerekpazarlama onayınızı her an geri alma hakkına sahipsiniz.

4.7 Kişisel Verilerinizi neden ve hangi temelde topluyoruz?

Müşterilerimizin bir hizmet sağlayıcı olarak bize duydukları güvenin ve güvenin farkındayız. Karşılığında, verilerinizi neden topladığımız konusunda Matadorbet açıktır. Her şeyden önce, bilgilerinizi toplamak, size istediğiniz hizmetleri ve ürünleri sağlamak için çok önemlidir. Ayrıca verileriniz, hizmetlerimizi kullanma deneyiminizi kişiselleştirmek ve geliştirmek ve zaman zaman önemli bilgilerle sizinle iletişime geçmek için kullanılır. Bazı durumlarda, yasalara uymak için bilgilerinizi toplamamız ve kullanmamız gerekir. Veri koruma yasaları uyarınca, kişisel bilgilerinizi işlemek için belirli bir yasal dayanağı da belirlememiz gerekir. Farklı işleme faaliyetleri için farklı temellere güveniyoruz.

4.7.a. Sözleşme kapsamında – tarafı olduğunuz bir sözleşmenin ifası için gerekli olduğunda. Kayıt sırasında kabul ettiğiniz Şartlar ve Koşullar, sözleşmenin şartlarını ve sağlayacağımız hizmetleri belirler:

Hizmetlerimizi sözleşmemizin bir parçası olarak size sunmak için

oyun ve bahis hizmetleri, etkinlikler veya çevrimiçi içerik sağlamak, bunlar hakkında size bilgi sağlamak ve talep ve sorularınızı ele almak;

şifre hatırlatıcıları, site bakımı gibi hizmet mesajları, Gizlilik ve Çerez Politikamızda veya Kullanım Koşullarımızda yapılan güncellemeler gibi “hizmet yönetimi amaçları” için, Matadorbet hesabınızın devre dışı kalıp kalmadığını size bildirmek ve sormak için kapatmadan önce tekrar kullanmak isterseniz;

Bahis riskini değerlendirmek için – Bahis yaptığınızda, Bahis Kurallarımıza uygun olarak bahsinize bağlı riski değerlendirmek için otomatik bir sistem kullanılabilir. Bahis operatörleri tarafından bahis konusunda adil ve bilinçli kararlar alınmasına yardımcı olmak için yaygın olarak kullanılan bir sistemdir. Bahis puanlaması, sağladığınız bilgileri (hem kayıt sırasında hem de hizmetlerimizi kullanımınız aracılığıyla) dikkate alır. Bahsiniz reddedilirse veya sınırlandırılırsa, tüccarlarımızdan manuel bir değerlendirme talep etme hakkınız vardır.

işlemlerinizi işlemek için;

4.7.b. Meşru menfaatler kapsamında – Etkilenen kişilerin (sizin gibi) menfaatleri, hakları veya özgürlüklerinin menfaatlerimizin önüne geçtiği durumlar haricinde, verilerinizi aşağıda belirtilen amaçlar için işlemek gereklidir. Verilerinizi bu temelde işleyip işleyemeyeceğimizi belirlemek için, verilerinizi sağladığınız sırada size söylenenler, verilerin işlenmesiyle ilgili beklentileriniz, verilerin niteliği gibi bir dizi faktörü göz önünde bulunduracağız. ve işlemenin sizin üzerinizdeki etkisi.

Deneyiminizi kişiselleştirmek için

daha alakalı, özel bir hizmet sunmak; örneğin, kişiselleştirilmiş öneriler ve ürünler sağlamak için oyun geçmişinizi kullanabiliriz;

Oturum açtıysanız veya pazarlama tekliflerimize abone olduysanız, kişiselleştirilmiş bir hizmet alacaksınız. Bu hizmetleri almak istemiyorsanız, Müşteri Hizmetlerimizle iletişime geçerek veya destek@Matadorbet.com adresine e-posta göndererek pazarlama tekliflerinden aboneliğinizi iptal edebilir veya kişiselleştirmeyi devre dışı bırakabilirsiniz.

Hizmetlerimizi ve ürünlerimizi geliştirmek için

size en kullanıcı dostu çevrimiçi gezinme deneyimini sağlamak için;

Matadorbet tarafından sunulan hizmetleri iyileştirebilmemiz için analiz ve araştırma amacıyla;

yeni sistemlerin test edilmesi ve mevcut sistemlerde yapılan yükseltmelerin kontrol edilmesi;

pazarlamanın ve pazar araştırması ve eğitiminin etkinliğini değerlendirmek;

ürün ve hizmetleri geliştirmek ve iyileştirmek amacıyla müşteri modellemesi, istatistiksel ve trend analizi.

Sizinle iletişim kurmak ve etkileşimde bulunmak için

Hizmetlerimiz hakkında sizinle, örneğin telefon, e-posta veya posta veya sosyal medya aracılığıyla iletişim kurmak;

Girmeyi seçtiğiniz promosyonları ve yarışmaları yönetin;

Sizi Matadorbet ve diğer kuruluşlar tarafından bizim adımıza yürütülen müşteri anketlerine, anketlere ve diğer pazar araştırması faaliyetlerine katılmaya ve yönetmeye davet ediyoruz (Ancak, hizmetlerimizi geliştirmek için pazar araştırması yapıyoruz, ancak sizinle herhangi bir konuda iletişime geçersek, bu, faaliyetlerde yer almak zorunda değilsiniz.Pazar araştırması için sizinle iletişime geçmemizi istemediğinizi bize söylerseniz, bu seçiminize saygı duyacağız ve bu, hizmetlerimizi kullanma yeteneğinizi etkilemeyecektir);

Soru ve şikayetlerinize cevap verin.

Oyununuzu daha güvenli ve daha eğlenceli hale getirmek için

eşler arası kumarda üçüncü taraf yazılımların kullanımını caydırmak, önlemek veya tespit etmek;

Matadorbet Şart ve Koşullarını ihlal eden herhangi bir faaliyeti caydırmak, önlemek veya tespit etmek.

4.7.c. Yasal zorunluluk kapsamında – AB veya yerel yasalar kapsamında tabi olduğumuz zorunlu yasal yükümlülüklere uymak için gerekli olduğunda:

lisans koşullarımıza uygun olarak sizi doğru ülke sitesine yönlendirmek için hizmetlere nereden eriştiğinizi belirlemek;

hizmetlerimizi uygun kişilere sunduğumuzdan emin olmak için;

suç tespiti, önlenmesi ve kovuşturması;

kimliğinizi doğrulamak ve herhangi bir işlemde finansman kaynağını belirlemek;

uygun dolandırıcılıkla mücadele kontrollerini gerçekleştirmek (bir üçüncü taraf kimlik sağlayıcı kullanarak çevrimiçi aramalar yaparak). Lütfen bunun kredi notunuzu etkilemeyeceğini unutmayın;

olası riskleri değerlendirmek ve yönetmek ve sorunlu kumar oynamayı önlemek.

4.7.d. Rızanız altında Pazarlama ve pazar araştırması

Size ürün ve hizmetlerimizle ilgili teklifleri ve haberleri e-posta, SMS, telefon görüşmesi, posta, sosyal medya hedefli reklamcılık dahil olmak üzere çeşitli şekillerde göndereceğiz, ancak bu pazarlama iletişimlerini daha önce almayı kabul etmiş olmanız şartıyla. Bize kayıt olduğunuzda, pazarlama iletişimleri almak isteyip istemediğinizi soracağız ve pazarlama tercihlerinizi istediğiniz zaman çevrimiçi, telefonla veya yazılı olarak değiştirebilirsiniz.

Hakkınızda tuttuğumuz bilgileri size üçüncü taraf sitelerde (örn. Facebook, Google, Instagram, Snapchat ve Twitter) alakalı reklamlar göstermek için kullanabiliriz. Bizden hedeflenmiş reklam mesajlarının gösterilmesini istemiyorsanız, bazı üçüncü taraf siteler, gelecekte o sitede belirli reklamcılardan gelen mesajları görmemenizi istemenize izin verir. Üçüncü taraf sitelerdeki hedefli reklam mesajları da dahil olmak üzere bizden tüm kişiselleştirilmiş hizmetleri durdurmak istiyorsanız, kişiselleştirmeyi devre dışı bırakmak için Müşteri Hizmetlerimizle iletişime geçebilir veya Veri Koruma Görevlimize (destek@Matadorbet.com) e-posta gönderebilirsiniz. Hizmetlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak görüşlerinizi de duymak isteriz, bu nedenle pazar araştırması amacıyla sizinle iletişime geçebiliriz. Pazar araştırmamıza katılıp katılmama konusunda her zaman seçeneğiniz vardır.

4.7.e. Özel veri kategorileri

Bu tür verileri yalnızca şu durumlarda işleyeceğiz:

bize açık rızanızı verdiniz;

Matadorbet veya veri sahibinin istihdam ve sosyal güvenlik ve sosyal koruma hukuku alanındaki yükümlülüklerinin yerine getirilmesi ve belirli haklarının kullanılması amacıyla gerekli olması;

halka açık hale getirdiğiniz kişisel verilerle ilgilidir;

yasal iddiaların oluşturulması, uygulanması veya savunulması için gerekli olması;

Avrupa Birliği veya Üye Devlet hukuku temelinde önemli kamu yararı nedenleriyle gereklidir.

4.8  Bilgilerinizi güncelleme

Yasal ve düzenleyici yükümlülüklerimize uymamız ve ayrıca size mümkün olan en iyi hizmeti sunabilmemiz için, hakkınızda tuttuğumuz bilgilerin doğru olması önemlidir. Bu nedenle, kişisel verilerinizin her zaman güncel olduğundan emin olmanızı rica ediyoruz. Kişisel verilerinizi istediğiniz zaman Hesabınızdan ‘Hesabım/Hesabım Güncelle’ (varsa) aracılığıyla veya Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek güncelleyebilirsiniz.


5. IP Adresi

Tarayıcınız ayrıca Web Sitesinin hangi dilde görüntülendiği ve İnternet Protokol adresiniz (“IP adresi”) dahil olmak üzere başka bilgiler de üretir. IP adresi, internet servis sağlayıcınız veya ağınız aracılığıyla internete her giriş yaptığınızda (örneğin, iş yerindeki bir bilgisayardan internete erişiyorsanız), bir tarama oturumu sırasında bilgisayarınıza atanan bir dizi numaradır. IP adresiniz sunucularımız tarafından otomatik olarak kaydedilir ve Web Sitemizin ziyaretçileri hakkında trafik verilerini toplamak için kullanılır. IP adresinizi sunucumuzla ilgili sorunları teşhis etmeye yardımcı olmak ve Web Sitemizi yönetmek için de kullanırız.

6. Pazarlama

Özellikle pazarlama ve reklam bağlamında belirli kişisel veri kullanımları konusunda size seçenekler sunmaya çalışırız. Aşağıdaki kişisel veri kontrol mekanizmalarını oluşturduk:

6.1 Bizden tanıtıcı öneriler

Ne isteyebileceğiniz ya da neye ihtiyacınız olduğuyla ilgili bir öngörü oluşturmak için Kimlik, İletişim, Kullanım ve Profil Verilerinizi kullanabiliriz. Hangi ürünlerin, hizmet ve tekliflerin ilginizi çekebileceğine böyle karar veririz (bu işleme pazarlama diyoruz).

Bizden bilgi talebinde bulunmuş veya [ürün veya hizmet] satın almış [veya hesabınızı kaydettirdiğinizde bilgilerinizi iletmiş olmanız halinde] ve hiçbirinde bu mesajları alma onayınızı iptal etmemiş olmanız durumunda bizden pazarlama mesajları alırsınız.

6.2 Üçüncü taraf pazarlaması

Kişisel verilerinizi Bluebell B.V dışındaki herhangi bir şirketle paylaşmadan önce açık onayınızı alacağız.

6.3 Onay iptali

Web sayfasında oturum açarak ve pazarlama tercihlerinizi düzenlemek için ilgili kutucukları işaretleyerek ya da işaretlerini kaldırarak veya bizimle iletişime geçerek bizim ya da üçüncü tarafların size pazarlama mesajları göndermeyi durdurmasını her an talep edebilirsiniz. Bu pazarlama mesajlarını almaktan vazgeçmeniz, bir ürün/hizmet alımı, ürün/hizmet deneyimi veya başka işlemler sonucu bize sağlanmış kişisel veriler için geçerli olmaz.

7. Çerezler

Tarayıcınızı, tüm veya bazı tarayıcı çerezlerini reddedecek veya web sitelerinin çerez kurması veya çerezlere erişmesi durumunda sizi uyaracak şekilde ayarlayabilirsiniz. Çerezleri devre dışı bırakmanız veya reddetmeniz halinde, bu web sitesinin bazı kısımlarının erişime kapanacağını ya da düzgün çalışmayacağını lütfen aklınızda unutmayın.

Çerezler, kullanıcının bilgisayarında depolanan ve doğrudan kullanıcı bilgileriyle ilişkili olan verilerdir. Verilen çerezlerin kullanımı, kullanıcı tarafından web sitemize sağlanmış olan kişisel verilerin kullanımıyla kesinlikle ilişkili değildir. Hem tek seferlik “çerezler”, hem de çok seferlik “çerezler” kullanırız. Tek seferlik çerezde kullanıcı,tarayıcıyı bir defa kapatır. Tekrarlı “çengeller” kullanıcının sabit diskinde daha uzun bir süre için kaydedilen küçük bir metin belgesidir. İnternet tarayıcınızın Yardım menüsünde, seçenekler, bölümünde bulacağınız talimatları uygulayarak çok seferlik çerezleri silebilirsiniz

8. Amaç değişikliği

Başka bir amaç için kullanmamız gerektiğini ve bu amacın başlangıçtaki amaca uygun olduğunu makul olarak düşündüğümüz durumlar dışında, kişisel verilerinizi sadece toplama sırasındaki amaç için kullanırız. Yeni amaca yönelik işlemenin başlangıçtaki amaçla nasıl uyuştuğu hakkında açıklama istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Kişisel verilerinizi ilgisiz bir amaç için kullanmamız gerektiği durumda sizi bilgilendirecek ve buna izin veren yasal temeli açıklayacağız.

Yasaca gerekli veya caiz olması halinde kişisel verilerinizi bilginiz ya da onayınız olmada, yukarıdaki kurallara uygun olarak kullanabileceğimizi lütfen not edin.

9. Kişisel verilerinizin ifşası

Kişisel verilerinizi yukarıda 4. paragraf kapsamında sözü edilen tabloda belirtilmiş amaçlar doğrultusunda aşağıda belirtilen taraflarla paylaşmak zorunda kalabiliriz.

Tüm üçüncü tarafların kişisel verilerinizin güvenliğine saygı göstermesini ve yasalara uygun şekilde işlemesini talep ediyoruz. Üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarımızın kişisel verilerinizi kendi amaçları için kullanmasına izin vermiyor ve kişisel verilerinizi sadece talimatlarımıza uygun şekilde, belirtilen amaçlar için işlemesini müsaade ediyoruz.

10. Uluslararası aktarımlar

Verilerinizi Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) aktarılmasını gerektirecek şekilde işleyebiliriz.

İşbirliği yaptığımız bazı harici üçüncü taraflar, Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) dışında bulunduğundan, verilerinizi işlemesi, verilerin AEA dışına aktarılmasını gerektirir.

Kişisel verilerinizi AEA dışına aktardığımızda, aşağıdaki koruma önlemlerinden en az birinin uygulanmasını sağlayarak, benzer düzeyde bir koruma uygulanmasını sağlıyoruz

10.1. Kişisel verilerinizi sadece yeterli kişisel veri koruması sağlandığı Avrupa
Komisyonu’nca kabul edilen ülkelere aktaracağız. Daha fazla bilgi için, bkz. Avrupa
Komisyonu: AB dışı ülkelerde kişisel verilerin korunmasında yeterlilik.
10.2. Bazı hizmet sağlayıcılar kullandığımız durumlarda, kişisel veriler için Avrupa ile
aynı düzeyde koruma sağlayan, Avrupa Komisyonu tarafından onaylanmış özel
sözleşmeler kullanabiliriz. Daha fazla bilgi için, bkz. Avrupa Komisyonu:
Kişisel verilerin üçüncü ülkelere aktarımı için örnek sözleşmeler.
10.3. ABD’de yerleşik sağlayıcılar kullandığımız durumlarda, Avrupa ve ABD
arasında paylaşılan kişisel veriler için benzer seviyede koruma sağlamalarını
gerektiren Gizlilik Kalkanına katılmış olmaları koşuluyla bu gibi sağlayıcılara veri
aktarabiliriz. Daha fazla bilgi için, bkz. Avrupa Komisyonu: AB-ABD Gizlilik Zırhı.

Kişisel verilerinizin AEA dışına aktarımı sırasında kullandığımız özel yöntemler hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.

11. Veri güvenliği

Matadorbet, bize emanet ettiğiniz kişisel bilgileri korumayı taahhüt eder. Sitelerimiz aracılığıyla toplanan tüm bilgilerin güvenli bir şekilde ve bu Politikaya ve katı veri koruma standartlarına uygun olarak işlenmesini sağlamak için tüm makul adımları atıyoruz. Buna göre, verilerinizi yetkisiz erişime ve uygunsuz kullanıma karşı korumak için sağlam prosedürler ve teknolojiler benimsedik.

Giriş yapıldıktan sonra Matadorbet sitesine gönderilen ve siteden gönderilen tüm bilgiler 128 bit Secure Socket Layer (SSL) teknolojisi kullanılarak şifrelenir. Kullanılan SSL sertifikası Trustwave tarafından verilir ve doğrulanır, daha fazla bilgi için resme tıklayın.

Kredi kartı bilgileriniz şifrelenir ve internet üzerinden yalnızca bir kez Matadorbet’e gönderilir. Daha sonra Matadorbet’in güvenli sistemlerinde şifreli olarak saklanır. Matadorbet, müşterilerimizin gizli bilgilerini korumaya adanmıştır ve bunu yapmanın bir parçası olarak Matadorbet, Payment Card Industries Data Security Standard’a göre sertifikalandırılmıştır.

Matadorbet sistemlerinin ve uygulamalarının güvenliği, üçüncü taraf güvenlik uzmanları tarafından yılda birkaç kez test edilir. Ayrıca Matadorbet, saldırı veya izinsiz giriş belirtileri için tüm ağ trafiğini 7/24 izleyen bir İzinsiz Giriş Tespit Sistemine sahiptir.

Matadorbet , Matadorbet web sitesinin güvenli bir oyun alanı olarak kalmasını sağlamak için şüpheli faaliyetleri tespit etmek ve önlemek için özel bir dolandırıcılık departmanına ve gelişmiş sistemlere sahiptir. Şüpheli faaliyetlerde bulunan tüm hesaplar askıya alınacak ve en kapsamlı şekilde araştırılacaktır. Kullanıcı olarak, işlem geçmişinde tanınmayan işlemler veya bakiyedeki şaşırtıcı değişiklikler gibi hesabınızdaki hareketlerle ilgili herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen hemen bizimle iletişime geçin.

Herhangi bir kuşkulu kişisel veri ihlali durumunda gerekeni yapacak yöntemler oluşturduğumuz gibi, yasal olarak yükümlü olmamız halinde sizi ve ilgili tüm düzenleyici kurumları veri ihlali konusunda bilgilendiririz.

12. Verilerin muhafazası

12.1.  Datalarınızı ne kadar süre ile tutacağız?

Bilgilerinizi yalnızca yukarıda belirtilen amaçları gerçekleştirmek ve yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek için makul ölçüde gerekli olduğu sürece saklayacağız. Siz bir müşteriyken, yasal ve sözleşme gereksinimlerimizi karşılamak için genellikle bilgilerinizi saklamamız gerekir. Ancak, Matadorbet hizmetlerini kullanmayı bıraktığınızda, kişisel bilgilerinizi bir süreliğine saklamaya devam edeceğiz.

Tipik olarak, kişisel bilgilerinizi hesabınızın kapatıldığı tarihten başlayarak Matadorbet müşterisi olmayı bıraktıktan sonra on yıllık bir süre boyunca saklarız. Bilgilerinizi saklamamızın birkaç nedeni vardır, bunlar şunları içerir:

AB/yerel yasalar kapsamındaki yasal yükümlülüklere uymak (örneğin, kara para aklamayla mücadele düzenlemeleri veya lisans düzenlemeleri);

Bize karşı ileri sürülebilecek yasal iddiaları (örneğin ihmal iddiaları) oluşturmak veya savunmak.

12.2. Kişisel verilerimi ne süreyle muhafaza edersiniz?

Her türlü yasa, muhasebe ve raporlama gerekleri dahil, kişisel verilerinizi ancak toplama amaçlarımız için gerekli olduğu sürece muhafaza ederiz.

Kişisel verilerin muhafazasıyla ilgili uygun süreyi belirlemek için, kişisel verilerin miktarını, doğasını ve hassaslığını, kişisel verilerinizin yetkisiz kullanımı veya ifşası durumundaki potansiyel riski, kişisel verinizi işleme amaçlarımızı ve bu amaçlara başka yollarla ulaşıp ulaşamayacağımızı ve geçerli yasal gereklilikleri göz önüne alırız.

Kişisel verilerinizin farklı yönlerinin muhafaza süresiyle ilgili bilgiler bizimle iletişime geçerek talep edebileceğiniz muhafaza politikamızda mevcuttur.

Bazı durumlarda, verilerinizi silmemizi isteyebilirsiniz: daha fazla bilgi için aşağıdak bölümüne göz atın.

Bazı durumlarda, araştırma veya istatistiksel amaçlarla kişisel verilerinizi (sizinle ilişkilendirilememeleri için) anonimleştirebilir ve bu bilgileri size herhangi bir ek bildirimde bulunmaksızın süresiz olarak kullanmaya devam edebiliriz.

13. Yasal haklarınız

13.1. Belirli durumlarda, veri koruma yasaları kapsamında kişisel verilerinizle ilgili olarak şu haklara sahip olursunuz:

13.1.a.  Kişisel verilerinize erişim talep etmek.
13.1.b.  Kişisel verilerinizde düzeltme talep etmek.
13.1.c.  Kişisel verilerinizin silinmesini talep etmek.
13.1.d   Kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etmek.
13.1.e   Kişisel verilerinizin işlenmesinin sınırlanmasını talep etmek.
13.1.f   Kişisel verilerinizin aktarılmasını talep etmek.
13.1.g  Onayı geri çekme hakkı.

Daha fazla bilgi için “YASAL HAKLARINIZ” Sözlüğüne göz atın, yukarıdaki herhangi bir hakkınızın uygulaması içinbizimle iletişime geçin.

13.2. Genelde herhangi bir ücret gerekmez

Kişisel verilerinize erişmek (veya herhangi bir başka hakkınızdan faydalanmak) için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. Ancak talebinizin temelsiz, tekrarlı veya aşırı olması durumunda makul bir ücret talep edebiliriz. Alternatif olarak, bu durumlarda talebinizi yerine getirmeyi reddedebiliriz.

13.3. Sizden nelere ihtiyaç duyabiliriz

Sizden kimliğinizi ve kişisel verilerinize erişim (veya herhangi bir başka hakkınızdan faydalanma) hakkınızı doğrulamamıza yardımcı olacak belirli bilgiler isteyebiliriz. Bunun amacı, kişisel verilerinizin bu verilere erişim hakkı olmayan herhangi bir kişiye açıklanmamasını sağlamaktır. Ayrıca yanıtımızı hızlandırma talebinizle ilgili ek bilgi istemek için sizinle iletişime geçebiliriz.

13.4.  Yanıt zaman sınırı

Tüm meşru talepleri bir ay içinde yanıtlamaya çalışırız. Talebinizin özellikle karmaşık olması ya da birden fazla talepte bulunmanız durumunda, bir aydan daha uzun bir süre gerekli olabilir. Bu durumda, sizi bilgilendirir ve gelişmeleri bildirmeye devam ederiz.

14. Şikayet

Kişisel verilerinizi nasıl ele aldığımız konusunda bir şikayette bulunmak isterseniz, konunun araştırılması için bizimle iletişime geçerek destek@Matadorbet.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Yanıtımızdan memnun değilseniz veya kişisel verilerinizi yasalara uygun olarak işlemediğimizi düşünüyorsanız, baş veri koruma yetkilimize, Bilgi ve Veri Koruma Komiserliği Ofisine (IDPC) veya ulusal veri koruma düzenleyicinize şikayette bulunabilirsiniz. .

15. Matadorbet Gizlilik Bildiriminde Değişiklikler

Bu Gizlilik Bildirimi, çalışma şeklimizdeki veya çalışmamızın düzenlenme biçimindeki değişiklikleri yansıtmak için zaman zaman güncellenebilir – bu nedenle, bize her kişisel bilgi gönderdiğinizde bunu kontrol etmek isteyebilirsiniz. En son revizyonların tarihi bu sayfada görünecektir. Bu değişiklikleri kabul etmiyorsanız, lütfen kişisel bilgilerinizi Matadorbet’e göndermeye devam etmeyin veya Matadorbet hizmetlerini hiçbir şekilde kullanmayın. Aksi takdirde, bunu yapmaya devam ederek Gizlilik Bildiriminde yapılan değişiklikleri kabul etmiş sayılırsınız. Ayrıca istediğiniz zaman Matadorbet hesabınızı silebilirsiniz. Gizlilik Bildiriminde, örneğin kişisel bilgilerinizi nasıl kullanmak istediğimizi etkileyen önemli değişiklikler yapılırsa, daha belirgin bir bildirim sağlayacağız (belirli hizmetler için Gizlilik Bildirimi değişikliklerinin e-posta ile bildirimi dahil).

10. Sözlük

MEŞRU DAYANAK

Meşru Çıkarlar, işimizi size en iyi hizmeti/ürünü ve en iyi ve en güvenli deneyimi sunmamıza imkan verecek şekilde yürütüp yönetmede şirketimizin çıkarlarını ifade eder. Kişisel verilerinizi meşru çıkarlarımız için işlemeden önce bunun siz ve haklarınız üzerindeki (olumlu ve olumsuz) muhtemel etkileri değerlendirir ve dengeleriz. Size gelecek etkinin çıkarlarımıza baskın geldiği durumlarda (onayınızı aldığımız ya da yasanın gerektirdiği ya da izin verdiği durumlar hariç) kişisel verilerinizi faaliyetlerimiz için kullanmayız. Belirli faaliyetler kapsamında meşru çıkarlarımızı sizde oluşacak muhtemel etki karşısında nasıl değerlendirdiğimiz konusunda daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin.

Sözleşmenin Yerine Getirilmesi, tarafı olduğunuz bir sözleşmenin yerine getirilmesi ya da böyle bir sözleşme akdetmeden önce talebiniz uyarınca bazı adımlar atılması için gerektiğinde, verilerinizi işlemeyi ifade eder. Yasa veya düzenlemeden kaynaklanan bir yükümlülüğün yerine getirilmesi, tabi olduğumuz yasa veya düzenlemeden kaynaklanan yükümlülüğü yerine getirmek için gerektiğinde kişisel verilerinizi işlemeyi ifade eder.

ÜÇÜNCÜ TARAFLAR

Dahili Üçüncü Taraflar

Geo Gaming Grubu içinde [veri işleyici olarak iş yapan] bulunan ve Birleşik Krallık’ta yerleşik, BT ve sistem yönetimi hizmetleri sağlayan ve liderlik raporlaması görevini üstlenen diğer şirketler.

Harici Üçüncü Taraflar

  • BT ve sistem yönetimi hizmetleri sağlayan hizmet sağlayıcıları.
  • İşleme hizmeti sağlayıcı olarak görev yapan avukat, bankacı, denetçi ve sigortacı gibi danışmanlık, bankacılık, hukuk, sigortacılık ve muhasebecilik hizmetlerini sağlayan profesyonel danışmanlar.
  • Pazar araştırmacıları, dolandırıcılıkla mücadele kurumları, fiyat karşılaştırma siteleri vb.

YASAL HAKLARINIZ

Şu haklara sahipsiniz:

Kişisel verilerinize erişim isteme (yaygın olarak bilinen adıyla “veri konusu erişim isteği”). Bu hak size sizinle ilgili olarak muhafaza ettiğimiz kişisel verilerin bir kopyasını alma ve meşru olarak işleyip işlemediğimizi denetleme imkanı verir.

Muhafazamız altındaki kişisel verilerin düzeltilmesini talep etme. Bu hak size sizinle ilgili olarak muhafaza ettiğimiz eksik ya da yanlış verileri düzeltme imkanı verir; ancak bize sağladığınız yeni verilerin doğruluğunu kontrol edip doğrulamamız gerekebilir.

Kişisel verilerin silinmesini talep etme. Bu hak size işlemeyi sürdürmek için bir neden olmadığı durumlarda kişisel verilerin silinmesini ya da kaldırılmasını talep etme imkanı verir. İşlemeye itiraz hakkınızı başarıyla kullandığınız (bkz. aşağıda), bilgilerinizi gayrı meşru yollarla işlediğimiz ya da yerel yasanın kişisel verilerinizi silmemizi gerektirdiği durumlarda kişisel verilerinizi silmemizi veya kaldırmamızı talep etme hakkına da sahipsiniz. Ancak gerektiğinde talebiniz sırasında size bildirilecek belirli yasal nedenlerle silme talebinizi her zaman yerine getiremeyebileceğimizi not etmenizi rica ederiz.

Meşru bir çıkara (ya da bir üçüncü tarafın meşru çıkarına) dayandığımız ve özel durumunuz nedeniyle verilerinizin işlenmesinin temel hak ve özgürlüklerinizi etkileyeceği kanısının işlemeye itiraz etmenizi gerektirdiği bir durumda kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz. Kişisel verilerinizi doğrudan pazarlama amaçlarıyla işlediğimiz durumda da itiraz hakkına sahipsiniz. Bazı durumlarda, bilgilerinizi işlemek için hak ve özgürlüklerinizin önüne geçen meşru nedenlerimiz olduğunu kanıtlayabiliriz.

Kişisel verilerinizin işlenmesinin sınırlanmasını talep etmek. Bu hak, aşağıdaki senaryolarda kişisel verilerinizin işlenmesini askıya almamızı talep etmenize imkan verir: (a) veri doğruluğunu belirlememizi istemeniz; (b) verileri kullanımımızın meşru olmaması, ancak bu verileri silmemizi talep etmemeniz; (c) artık ihtiyacımız olmamasına rağmen yasal yasal hak belirlemek, kullanmak ya da savunmak için verilerinizi muhafaza etmemize gerek duymanız; veya (d) veri kullanımımıza itiraz etmiş olmanıza rağmen, kullanmak için ağır basan meşru haklı sebeplerimizin olup olmadığını doğrulamamız gerekmesi.

Kişisel verilerinizin size veya bir üçüncü tarafa aktarılmasını talep etmek. Kişisel verilerinizi yapılandırılmış, yaygın kullanılır ve makinece okunabilir bir formatta size veya seçtiğiniz bir üçüncü tarafa sağlarız. Bu durumun sadece kullanmamızı başlangıçta onayladığınız otomatikleştirilmiş veya sizinle bir sözleşme akdetmek için kullandığımız bilgilere uygulandığını lütfen unutmayın.

Kişisel verilerinizi işlemek için onaya dayandığımız durumlarda onayı her an geri alma. Ancak bu hak, onayınızı geri almanızdan önceki herhangi bir işlemenin meşruluğunu etkilemez. Onayınızı geri almanız durumunda, size bazı ürünleri veya hizmetleri sağlamayabiliriz. Bu durumun söz konusu olup olmayacağını, onayınızı geri aldığınız sırada size bildireceğiz.


Bilgi ve Veri Koruma Yetkilisi (IDPC) Ofisine veya Curacao’daki denetçi kuruma (https://idpc.org.mt) veri koruma sorunlarıyla ilgili olarak her an şikayette bulunabilirsiniz. Ancak, sorunlarınızı IDPC’ye başvurmanızdan önce çözme fırsatı bulmayı tercih ederiz.